Vilka jobbar här?

Formspråk Dalarna är ett nätverk av kreativa skapare

Byrån hittar du på Stora Torget i Hedemora, och människorna finns där uppdragen finns just idag.

På kontoret i Hedemora

Triss i Anna och Josefine! 

Tänk så lustigt, av fyra formgivare som trallar i kapp med radion på byrån i Hedemora, heter tre av oss Anna! Som tur är finns också Josefine hos oss. 
Vi har Anna-Mara
Nordström (superkraft: bokdesign, bokproduktion) som startade företaget för över 17 år sedan, sen har vi Anna Spång (superkraft: illustrator) som tog sitt pick och pack och flyttade med sig nyhetsgrafiken från Stockholm ut på landet. 2021 gjorde Josefine Eriksson (Superkraft: måla fina hus) slag i saken och startade eget. Inte en dag förtidigt tycker vi och hälsar henne välkommen till byrån. Sist men inte minst har vi Anna Olofsson (Superkraft: rita för hand) som flyttade in sin konstnärsverksamhet på Formspråk Dalarna för några år sedan. 

Utspridda kompisar

Andra frilansare och viktiga egenföretagare

Utöver kreatörerna på kontoret i Hedemora jobbar vi tillsammans med tre Stockholmsbaserade formgivare. Karin Henricsson (Superkraft: Officepaketet), Maria Ferdfelt (Superkraft: Pedagogiskt design) och Jens Reiterer (Superkraft: Foto och rörligt). Sen jobbar vi också med ekonomen Ann Lund (Superkraft: deklarationer).

Slut på sidan, gå och ta en fika, läs en bok, eller om du vill... läs mer om oss under övriga sidor i listen upptill.