Berättelser som måste höras

ext: Johanna Olsson, Mary Zeineddin, Maja Hallström, Karam Al-Saudi
Illustration: Anna Olofsson
Utgivare: Förändring UF, Hedemora


Föränding UF är ett gäng glada tonåringar som tillsammans skriver en bok om åtta olika resor till Sverige. De har intervjuat vänner som på olika vägar tagit sig från ett krigsdrabbat område till det trygga Sverige. På ett nära och avskalat sätt beskriver den här boken beskriver vägen hit.

Johanna Olsson är företagets VD. Hennes uppgifter är att se till att företaget håller sig organiserat och strukturerat. Utöver företaget är hon en aktiv och social tjej som dansar och sjunger.


Mary Zeineddin är marknadsföringsansvarig. Hon tar hand om företagets kontakter och ser till att företaget sticker ut bland konkurrenterna. På fritiden umgås hon med sina vänner.


Maja Hallström är försäljningsansvarig och tar hand om försäljningen. Maja är en aktiv tjej inom simmning men hon har även ett stort intresse för målning.


Karam Al-Saudi är ekonomiansvarig. Han ser till att ekonomin flyter på och han är duktig med siffror. Han spenderar sina lediga timmar åt att träna.


Anna-Maria Nordström på Formspråk Dalarna är rådgivare till UF-företaget och hjälper till både när det gäller tekniska frågor runt bokproduktion och typografi, och så klart med företagsrådgivning. Har man varit företagare i 15 år och förtroendevald i föreningen Företagarna lika länge, då har man hunnit samla på sig några tips.

Berättelser som måste höras är en unik bok som är skriven av företagets medlemmar. Boken handlar om flyktingars resor till Sverige, men även om psykisk och fysisk ohälsa. Denna bok kommer inte att göra dig missnöjd, utan du kommer få en lärorik läsning.


Webshopen
Redan nu går det att förköpa ditt exemplar i webshopen.
Klicka nedan för förköp!

Bokhandlare och andra kan snart beställa boken via Bokinfo & Bokus!

Instagram

På Instagram kan du att hitta inspiration från boken.

Facebook

På Facebook kan du följa jobbet med bokproduktionen.