Din egen marknadsavdelning

Att vara en reklambyrå på en mindre ort som Hedemora i Dalarna betyder att man måste kunna hjälpa kunder med både stora och små projekt. Förutom rena reklambyråtjänster som strategisk marknadsföring, grafiska profiler och digitala och fysiska presentationsmaterial kan vi hjälpa dig med administration av sociala medier. Eller uppdatering av hemsidor,
till exempel. Kort sagt kan vi vara marknadsavdelningen åt de företag som inte har möjlighet att ha någon egen. Din enkla kollega att hålla i handen när det blåser. Vi finns här i medvind som motvind!


Om Anna-Maria Nordström

Projektledare och formgivare

Verksamhetsutveckling

Strategisk marknadsföring
Bokproduktion

Jag är som bäst när jag jobbar i nära kontakt med en kundvän och vi kikar på företagsutveckling genom tydlig intern och extern kommunikation.

Genom mitt intresse för färg och form och mina utbildningar inom design, kommunikation och marknadsföring kan jag kombinera mina arbetsuppgifter till en behaglig och utvecklande arbetssituation. Jag trivs med mitt jobb helt enkelt!

Jag är entreprenör och en positiv idéspruta och har med mina år som företagare i ryggen, och med alla år som föreningsaktiv i bland annat näringslivet samlat på mig en hel del nyttiga erfarenheter som jag gärna delar med mig av.

Utöver att driva Formspråk Dalarna jobbar jag just nu främst mot några få nyckelkunder och sitter ofta ute hos kund som företagsutvecklare och kommunikatör.

Som en extra krydda har jag förmånen att jobba mot företagets författare. Jag har bakgrund i bokbranschen och fungerar som fristående projektledare/redaktör.