Är du frilansare eller egen företagare
och vill jobba i en kreativ miljö?

Är du fotograf, skribent, filmare, webdesigner, redigerare, arkitekt, journalist eller helt enkelt en egen företagare i någon annan bransch... då kanske du vill hänga med oss om dagarna?

Vi har möblerat om och vill gärna ha några fler jobbarkompisar, är du en av dem? Det finns plats för upp till fyra personer till!

Formspråk Dalarna är en liten grafisk designbyrå i en urmysig småstad i Mellansverige. Vi har nära kontakt med alla kundvänner och vår styrka ligger just i närheten och den personliga kontakten.
Egna, men tillsammans!
På Formspråk Dalarna jobbar vi tillsammans i ett team av egna företagare och kompletterar varandra på ett toppenbra sätt. Berätta för oss hur du skulle kunna stärka laget ytterligare.

Det finns plats för fler

Vi söker nu efter fler egna företagare som vill bli en del av Formspråk Dalarna, eller helt enkelt bara hyra en kontorsplats hos oss.

En kontorsplats på 50%

En av våra medarbetare jobbar bara halvtid på företaget och delar gärna arbetsplats. Vi får komma överens om vem som jobbar vilken dag bara...
Kontorsplatsen finns i vår kreativa altelje och höj och sänkbart skrivbord, stol och egen hylla ingår.

En kontorsplats på 100%

Från juni finns ytterligare en kontorsplats ledig i vår kreativa atelje. Höj och sänkbart skrivbord, stol och tillgång till skrivare, mötesrum och kaffebryggare finns.

Eget kontor med en till två kontorsplatser

Vi har planerat om lokalen lite och ser att vi skulle kunna samsas med en till två kompisar till.
Detta kontor har glasväggar mot den kreativa ateljén och det finns plats för en till två personer.
Kontoret finns tillgängligt omöblerat, men om du behöver har vi ett höj och sänkbart skrivbord över ...


Om Formspråk Dalarna

Vår ambition är att kunden ska uppfatta oss som nära till hands, kunniga och ärliga. På Formspråk Dalarna sätter oss inte på några höga hästar utan behandlar kunder med respekt för att vår bransch kan upplevas som krånglig och knepig att förstå sig på. Vi är noga med att skapa en trygg och ärlig relation till både kunder och medarbetare. Vi är tydliga, vänliga och serviceinriktade. För oss är det självklart med ett inkluderande arbetsklimat och att våra medarbetare kan kombinera arbete med ett aktivt föräldraskap.

Om du väljer att arbeta tillsammans med oss väljer du så klart själv till vilken grad du vill delta i byråns grafiska arbete.Du får:
Förutom en kontorsplats, mötesrum, kök, dusch, internet, larm, städning, centralt läge på Stora Torget och allt som behövs för att jobba på kontor får du:

  • Jobba i en kreativ miljö

  • Schyssta arbetskamrater

  • Gott kaffe

  • Tillgång till ett digitaltryckeri

  • Skratta mycket

  • Tillgång till befintliga kunder

  • Bli en del av ett brett nätverk

Att jobba på Formspråk Dalarna

Som en del av Formspråk Dalanara är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och duktig på att kommunicera med både kunder och medarbetare. Det är viktigt att du ser kunden som vår samarbetspartner och att du bidrar till att skapa en trygg och ärlig kundrelation. Du är ärlig, ansvarstagande och lite lagom sprallig.

Du kan så klart förvänta dig detsamma av oss som dina framtida jobbarkompisar.

Undrar du något, hör av dig: